Propuneri colaborare

Propunerile de colaborare le puteți trimite pe adresa de e-mail:
elenalarisastan@yahoo.com.

marți, 5 septembrie 2017

Noile lavoare de baie din marmura compozit de pe Evivo.ro sau designul sănătății


Pentru toți cei care avem copii, bolile „mânuțelor murdare” ne îngrozesc! Știm cât de scump pot plăti micuții noștri fiindcă perspectiva de a vedea chiuveta monotonă din baie îi indispune și mint că s-au spălat cu apă și săpun, deși stau câteva secunde în baie. Așa mănâncă ei cu degetele pline de microbi, deși au pus mâinile pe băncile din parc, au mângâiat pisicile din fața blocului, s-au sprijinit de balustrade și au intrat în contact cu clanțele. Când lavoarul din baie este antic și plin de pete este cazul să vă gândiți la trei lucruri. Le voi prezenta in ordinea importanței și a gravității:
1) Hepatita A sau boala care marchează ficatul pe viață. Debutează ca o gripă, apoi se instalează diareea, iar pielea și ochii devin galbeni. Evivo.ro revoluționează design baie pentru ca toată lumea să se spele cu plăcere pe mâini.
2) La ofertele de pe Evivo.ro, magazinul sănătății, care vinde cele mai bune și frumoase lavoare baie compozit. Aici se vând numai produse originale cu 15 ani garanție, iar tot ce se află în stoc ajunge la dumneavoastră în 48 de ore.
3) La o chiuvetă baie marmură care să-l fascineze pe copil și să-l facă să se îndrăgostească de ea. Una în formă de vaporaș, vaporașul acela pe care-l urmărește curios și fascint pe apele oceanelor lumii sau cel pe care este mândru să-l poată face din hârtie, îl va salva de bolile mâinilor murdare! 
Lavoarul baie OLIMPIA by Spatio, compozit de marmura, montaj pe blat sunt sigură că îi va spune la fiecare întoarcere din oraș și seara înainte de culcare povestea mâinilor curate.

Copiii sunt fascinați să aibă obiecte de lux, așa cu văd la palate sau la castel. Acesta chiuvetă albă, lucioasă, elegantă îi va feri de alte boli îngrozitoare ale mâinilor murdare: gripa, bronșita, meningita și boli ale stomacului. Un simplu gest de protecție, de dublare a imunității, înseamnă scutirea de suferința ulterioară: medicamente amare, spitalizare, injecții și perfuzii, sensibilități cu care organismul rămâne toată viața.
Toate lavoarele de pe Evivo.ro vor fi îndrăgite prin forma și aspectul lor de către copii și vor avea designul miraculos al sănătății. Va fi o bucurie să vedeți că micuții înainte de culcare, din proprie inițiativă merg la baie să se spele pe mâini și pe dinți. Așa vor dispărea și cariile, iar lavoarul va pune pe fugă și posibilitatea unei parodontoze la maturitate.
Iată de ce recomand EVIVO.Ro ca prieten de nădejde al familiilor și ca aliat pentru menținerea sănătății!


 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu