Propuneri colaborare

Propunerile de colaborare le puteți trimite pe adresa de e-mail:
elenalarisastan@yahoo.com.

vineri, 8 septembrie 2017

Suntem prea săraci să închiriem, mai bine să cumpărăm!

Toamna se-numără bobocii, mai ales bobocii de la Universitate! În zilele colorate, dar capricioase de octombrie, cu bagajele de speranțe vin tinerii din provincie însoțiți de părinții să se cazeze în București ca să studieze. Dacă Universitatea reprezintă creierul Capitalei, Piața Unirii este inima. Aici se află cea mai mare aglomerație de bănci, magazine, artere de comunicație și căi de aprovizionare. Cine nu ar dori să locuiască în zonă, dar: „Scump, domnule, scump! În Ferentari sau Drumul Taberei este mai ieftin!”?
Toți cei care în toamna lui 2017 căutați cazare în București și nu aveți loc în cămine, gândiți-vă bine la ce vă sfătuiesc: „Căutați apartamente vânzare Unirii,  fiindcă nu vreau să supăr pe nimeni, dar suntem prea săraci să închiriem! Chiria lunară a unei garsoniere este de peste 260 de euro pe lună, la care se adaugă garanția de 100 de euro, astfel că un student la Medicină, care stă 6 ani în București, la studii își achită în perioada studiilor jumătate din prețul unei garsoniere pe care ar putea să o cumpere în rate.
Este mult mai avantajos să devii proprietar cu puține eforturi, decât să achiți chiria lunar, iar suma să fie irosită.
Acești bani îi poți utiliza în folosul tău, tinere, și poți deveni proprietar cu acte în regula al unei locuinte ultracentrale, moderne și rezistente.
Firmele imobiliare serioasa au oferte pliabile pe toate posibilitățile finaciare, în plus cumpărarea proprietății este sigură, în sensul că nu au voie să intervină complicații juridice, deoarece actele de proprietate sunt verificate de agenție ca și gradul de securitate pe care-l oferă locatarilor casa.
Este mai mult decât avantajos ca specialiștii cu înaltă calificare să verifice totul pentru tine:
-coordonatele amplasării raportate la zonă, dar și la imobil (etajul)
-materialele de construcție și suprafața totală utilizabilă
-existența anexelor, a locurilor de parcare
-magazinele, băncile, farmaciile  din zonă, școli, grădinițe, stații de metrou sau de autobuz
-existența actelor de proprietate, asigurarea că locuința va fi cumpărată legal și că nimeni nu va tulbura dreptul de posesie.
Cumpărați-vă cu încredere casa voastră și nu mai irosiți banii dați pe chirie! Cu puțină înțelepciune vă veți bucura de o locuința luxoasă situată ultracentral!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu