Propuneri colaborare

Propunerile de colaborare le puteți trimite pe adresa de e-mail:
elenalarisastan@yahoo.com.

luni, 18 septembrie 2017

Un coș cu cadouri să transforme casa în ieslea unde se naște speranța

Îmi place să cred că toate drumurile noastre profane și sacre pornesc de acasă și se-ntorc acasă. Casa este cuvântul magic care sugerează: iubire, securitate, intimitate, sfatul de taină cu cei dragi, fuziunea sufletelor, locul unde nu purtăm mască și ne dezbrăcăm în voie, fiindcă firescul este și el acasă!
Of, dacă acasă a devenit un Iad, este cazul să ne luăm lumea în cap și să ne salvăm! Posesia celor patru pereți reprezintă mai mult decât un act de proprietate! Este siguranța că între ei nimeni nu te ceartă, nimeni nu-ți face rău, ci ai dreptul să speri că indiferent ce se va întâmpla, cei de-acasă îți sunt aliați!
Iată de ce, de Crăciun și de Paște dăruiesc coșuri cu cadouri de pe GiftSolution ca oamenilor să le fie suficientă fericirea conjugală și să nu mai plece de-acasă!
Ce să conțină coșul?
1) Vin roșu demisec Legendă Vie 0.75l. Este sublim să bei un pahar de vin cu cel drag, să vă puneți dorințe și să vă împărtășiți secrete, iar vinul să urce ușor în obraji și în priviri! Să încălzească odaia rece, să șteargă zgomotul Crivățului de afară și să contați doar voi și iubirea voastră. Țineți minte! Împreună puteți fărâma munți de granit!
2) Cozonac cu cremă de nucă și cacao 400g pentru că este foarte bun, se potrivește mănușă zilelor și nopților de sărbătoare, dar foarte migălos de frământat și de copt! Poți oferi atâtea dovezi de iubire prin intermediul cozonacului! Ține minte: „Ultima bucată este pentru tine, iubirea mea! Nu stărui să o facem jumate, fiindcă tu ești cea mai importantă pentru mine și tot ce am îți aparține.”
3) Baton de casă cu vanilie Nana 90g. Aici poți pune mâna pe cuțit să-l împarți frățește ca familia să învețe să fie unită.
4) Castronel ceramic pictat manual în care îi poți aduce miere, dulceață sau cereale cu lapte dimineața și să-i spui:„Am pus aici și toată dragostea mea!”
5) Ștergar cusut manual care să împodobească masa de sărbătoare, peretele sau noptiera.
6) Coș pentru cadouri să ai tu ce umple după ce veți termina bunătățile. Poți să-i aduci în fiecare zi cîte ceva să vadă cât de mult o iubești!
7) Folie profesională pentru cadouri și fundă decorativă să nu uite niciodată coșul de bunătăți primit de la tine!
Nimic nu vă împiedică să comandați periodic coșuri cu bunătăți, chiar dacă vânzările explodează de sărbători și să faceți ca viața în compania voastră să capete un aer de sărbătoare, iar cei dragi să considere casa locul unde se naște speranța fericirii și speranța unei vieți mai bune!      


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu