Propuneri colaborare

Propunerile de colaborare le puteți trimite pe adresa de e-mail:
elenalarisastan@yahoo.com.

miercuri, 25 octombrie 2017

Butonii care arata ca barbatul care îți este drag este al tău

Din păcate am văzut cămăși elegante cărora le cad nasturii instant, fiindcă știindu-le noi, nu te mai gândești să-i întărești. În fața unui astfel de accident să ne gândim la următoarele lucruri neplăcute care să ne determine să-i asigurăm manșetele celui iubit cu butoni cămașă:
-nasturele cade în farfuria cu mâncare sau în paharul de băutură, spre hazul comesenilor și nenorocirea protagonistului situației jenante
-deși ținuta soțului este impecabilă, fiindcă nu i-ai făcut cadou butoni, umblă cu manșetele fluturând dizgrațios prin toată nunta
-manșeta se desface în farfuria cu sarmale sau friptură și se umple de sos sau grăsime.
Butonii, etalonul eleganței și cheia manșetelor care vor sta garantat cuminți, pot fi utilizați strategic pentru a-ți marca teritoriul, adică a le spune femeilor singure de la petrecere că bărbatul arătos și pus pe șotii care le invită la dans este luat.
Iată câteva modele de acest tip:
1) Butonii de cămașă I Love My Wife țin loc cu succes verighetei atunci când el nu poartă verigheta, iar pe Facebook, în loc să spună că este căsătorit, trece „într-o relație complicată” la statut.
2)Butonii cămașă Pinguin, fiindcă se spune că aceste păsări își aleg partenerii pe viață.
3) Butonii cămașă ancoră, să demonstrezi că este ancorat în relație.
4) Butonii cămașă glonț care să fie așa ca o amenințare în glumă: „Să nu cimva să mă trișezi, că te împușc cu butonii!”Sau:„Fetelor, nu vă luați după acest vânător de fuste!”
5) Butoni cămașă Clepsidră, când se duce la petrecere fără tine, să-i transmiți că timpul de petrecere expiră repede când este fără ochiul tău vigilent.
Lăsând gluma la o parte există pe Accesoriul.ro butoni de cămașă inteligenți, care corespund pasiunilor bărbaților din viețile noastre, dar transmit și mesaje subtile, în plus au menirea de a face dreptate celor cărora sexul le restricționează serios accesul la bijuterii.
Poate că înghit în sec când cumpără brățări și inele pentru noi, de aceea merită și ei butoni de cămașă siguri și moderni, care să înlocuiască estetic și eficient nasturii.
Haideți să transformăm butonii de cămașă într-o bijuterie a iubirii pe care să le-o dăruim din toată inima sufletelor pereche!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu