Propuneri colaborare

Propunerile de colaborare le puteți trimite pe adresa de e-mail:
elenalarisastan@yahoo.com.

joi, 2 noiembrie 2017

Dispensă de la riduri, piele pătată și uscată...

Orice s-ar spune despre măgari sunt animale drăguțe și am  amitiri plăcute cu ei.
1) Tușeam până îmi dădeau lacrimile si aveam senzație de vomă. Eram clasa a X-a și mă lega o frumosă prietenie de Viorica, o fată frumosă, cu două codițe negre și groase și vocea ca a Mariei Ciobanu, dar care nu a vut un strop de noroc în viață. Ce oameni primitori erau părinții ei! Mă așteptau cu masa plină, nu mă lăsau niciodată să plec de la ei, fără să mânânc. În perioada aceea famila lor era cu adevărat a doua familie a mea. Ne-am dus să petrecem o seară de neuitat împreună și eu i-am spus că ar fi bine să stau acasă, fiindcă tușesc îngrozitor și nu aș vrea să-i îmbolnăvesc și pe ei:
-Vino, te facem noi bine!
Mă iubeau oamenii aceea și chiar am crezut că am să mă simt așa de bine, încât îmi va trece tusea, dar accesele au inceput la ora 22. Le-am spus că ies puțin să-mi revin și mă întorc.
-Nevastă, hai să mulgem măgărița să-i dăm niște lapte cald să bea!
Nu vă spun cât deranj a fost pentru mine: apă cald să spele ugerul, vas curat să mulgă medicamentul, strecurătoare. Comportamentul era așa de firesc, încât cu toată reținerea, nu am putut să refuz paharul cu lapte. Cert este că și-a făcut efectul, de aceea folosesc cu încredere acum cosmetice lapte de măgăriță. De când am aflat că există cosmetice bio Biocart, am întinerit cu 20 de ani și retrăiesc perioada în care cineva a muls o măgăriță în plină noapte pentru mine.
2) Lângă casa noastră, într-o curte închisă era ținut captiv un măgăruș drăguț. Uneori nu i se dădea nici apă, nici mâncare, iar mama se străduia sa-i dea iarbă printre gard, apoi o găleata cu apă prin spărturile gardului. Măgarul se învățase că mama este milostivă și când îi simțea prezența se apropia de gard și-i cerea în felul său ajutorul, Într-o zi, mama nu l-a văzut pe vecinul prin curte și a început să vorbească:„Ce faci tu, măi măgarule, măi?”
-Cine zice ăla e, i-a răspuns vecinul.
Mama i-a explicat totul și au făcut haz de necaz.

CUM AM TESTAT SERIOZITATEA DISTRIBUITORLUI DE  cosmetice bio, organice, naturale.

Cum am aflat cum pot comanda cosmetice lapte de margarita de la Biocart
m-am grăbit să intru pe site și să testez vigilența distribuitorilor și disponibilitatea față de cumpărători. Era sâmbătă seara, ora 22 când am tastat mesajul și am primit răspunul. Andreea era la post. Ea mi-a spus că produsul este puternic hidratant și nutrititv, conține vitamina E, este antioxidant, deci antiaging și combinat cu Serum facial Bio cu extract de melc Helidermina lasă tenul imaculat, indiferent de vârstă și de problemele acestuia, dar și cosmetice Biomer au efecte magice asupra chipului.
Am vorbit mult și i-am spus câtă încredere am eu în laptele de măgăriță și cum mi-a trecut tusea după ce l-am băut.
Acum, după două luni de tratament, cei care mă văd îmi spun:
1) că arăt cu 10 ani mai tânără
2) că mi s-au netezit ridurile din zona nasului și cele din jurul ochilor
3) că mi-am făcut operație estetică (afirmație care mă măgulește fiindcă la mine își face efectul crema comandată în urma discuției cu Andreea)
4) că am un chip luminos, fără pete și sunt mult mai sigură pe mine.
Crema cu lapte de măgăriță costă 130 de lei, iar Serum facial Bio cu extract de melc Helidermina 151 de lei.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu