Propuneri colaborare

Propunerile de colaborare le puteți trimite pe adresa de e-mail:
elenalarisastan@yahoo.com.

vineri, 15 decembrie 2017

Copiii nu înțeleg că ești sărac de Crăciun


Și adulților le este greu să recunoască faptul că sunt săraci de Crăciun, dar copiilor. Vă imaginați câtă mâhnire ar fi în sufletele micuților să nu faceți brad de Crăciun, să nu vină Moșul și să nu primiți colindătorii?
-Parcă îi și aud întrebând printre lacrimi: „De ce să nu primim colindătorii, mămico? Ce vină au ei să nu le dăm covrigi și mere, tăticule? Chiar nu avem bani de covrigi și mere?”
Fiți înțelepți și nu le amputați copiilor bucuria Crăciunului! Au fost cuminți și silitori tot anul să vină Moșul la ei, să aibă globulețe, luminițe și beteală în brad și să asculte glasul colindătorilor! Ce vină au cei dragi să-i tăiați de pe listă? Merită soția care te așteaptă cu mâncare caldă și îți face ceai când ești bolnav să nu găsească nimic sub brad?
Cu un credit pentru nevoi personale rezolvați totul și vă bucurați de feerice sărbători de iarnă. Avem nevoie sa consolidăm relațiile din familie pe bucurii sincere și acte de generozitate, fiindca destul suportăm nedreptăți și atacuri violente din afara ei. Să stăm cu toții la masă, să ridicăm paharele pline, să ne facem urări și săne fim colind ceresc unul altuia!
Se poate obtine un împrumut rapid  să nu ratați acestă ocazie unică într-un an! Este de ajuns să completați cu atenție toate câmpurile , iar dosarul este analizat urgent și răspunsul îl primiți în 60 de minute.
Ceditele online sunt simple și rapide și se clasifică în: mici cu termen scurt de rambursare (ideale pentru sărbători să nu vă îndatorați mult), mari pe termen lung (ideale pentru cumpărarea unor bunuri de folosință îndelungată sau rezolvarea unor problem de familie) și pentru pensionari.
O oră vă desparte de o masă bogată de Craciun, de casa pregătită de sărbătoare și de cadouri,  dulciuri și fructe pentru cei mici.
Primiți-i cum se cuvine și pe colindători, fiindcă veți avea belșug în casă tot anul, altfel vor spune și ei ca în „Amintiri din copilărie” un descolindat, de tipul: „Bureți pe pereți/Fiindcă nu ne deschideți” sau „Păduchi în casă/Și șoareci pe masă”.
Aplicați acum fiindcă mai târziu va fi deja prea târziu. Eu am completat cererea acum 10 minute și erau 3 persoane înaintea mea.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu