Propuneri colaborare

Propunerile de colaborare le puteți trimite pe adresa de e-mail:
elenalarisastan@yahoo.com.

sâmbătă, 2 decembrie 2017

Moșule, ce tânăr ești!

Moșule, anul acesta ai dat lovitura! Ce sanie trasă de reni, că renii mănâncă și dacă fac mizerie pe străzile Capitalei, te amendează Coana Mare??? Ce cai, omule? Sunt interziși pe marile bulevarde si asta cu zburatul prin văzduh, cai verzi pe pereți nu alta! Și mașina are nevoie de multe:rca, combustibil și mai ales șofer responsabil la volan! Își dai seama că nu mai poți să te uiți și tu după o fată frumoasă că...Atenție! Vezi că intri cu capul și cu biciclu în stâlpi, Moșule! Da, ce picioare! Dar, știi cum se spune, unde nu-i cap, vai de picioare!
Tânăr ești, de nimeni nu depanzi, fii cool și afișează-te cu cel mai bun biciclu electric să-ți fluture barba în vânt, Moșule, și să nu te mai oprească de la Rutieră să-ți pună fiola!
Ai fost la AirMotion.ro și ai profitat de reduceri, hoțomanule!
Se spune că anul acesta de acolo îți faci aprovizionarea fiindcă sunt reduceri cuprinse între 20% și 70%.
Hei, reducerile reduceri, transportul gratuit, daca plasezi o comanda de 199 de lei, plata in rate (iei acum și achiți la anul și la mulți ani), iar dacă nu ai chef să te duci până acolo, suni la 0748 883 163
și comanzi:
-Ho, ho, ho, zece trotinete electrice pentru zece secretare cuminți, dar să nu știe una de cealaltă că le-au primit de la mine!
Trai neneacă! Biciclu electric Airwheel A3 costă acum 2 999 de lei, deși prețul inițial a fost de 10.018 lei. Asta fiindcă ai familie grea și extinsă, Moșule, și ești cool când străbați orașul cu 17 kilometri la oră. Protecție la apă ai, autonomie la încărcare 40-45 de kilometri, șocurile sunt amortizate, computerul de bord îți arată viteza, temperatura și nivelul bateriei. În preț intră și sistemul antifurt că știu eu pe unii care ar fura și de la Moș Crăciun fiindcă sunt mai hoți ca hoții și acționează noaptea ca hoții. Poate să ai noroc să fie descoperiți la timp și să se pună de o manifestație de simpatie și solidaritate cu tine. Ai să auzi strigându-se în piață:
-Bă, voi l-ați buzunărit și pe Moș Crăciun! Noaptea ca hoții.
Moșule, frânele sunt electrice, telecomanda îți permite să dai tonul distracției, iar dacă te-ai îngrășat de bine, deși ai cam multe pe cap, biciclul ține până la 120 de kilograme de dulceață, să știi!
Moșule, spune-le tuturor cumpărătorilor cât de ieftin este să cumperi de pe AirMotion.ro și adu-mi și mie ceva, nu contează ce fiindcă am  fost cuminte și bună tot anul, nu am dormit la birou, nu m-am uitat pe site-uri deochete și nu te trag de barbă, deși ești cool rău de tooot cu cel mai bun biciclu electric! Ei, ce zici? Mă lași să-ți dau un pupic și să-ți spun poezia?



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu