Propuneri colaborare

Propunerile de colaborare le puteți trimite pe adresa de e-mail:
elenalarisastan@yahoo.com.

duminică, 3 decembrie 2017

Vreau pătuțul meu! Eu nu dorm înghesuit ca voi.

Eu sunt bebelușul vostru, nu păpușa voastră! Și am țipat să vă strângeți cu toții aici să vă spun ce am pe suflet.
1) M-am săturat să mă dați din mână în mână și să mă pupe toți pe guriță și pe obrăjori! Bă, eu sunt bebelușul vostru, nu păpușa voastră, ați înțeles!
2) Încetați să mă mai așezați între voi și pe patul vostru! Eu am pielea sensibilă și am nevoie neapărat de un pătuț din lemn de la BabyNeeds.ro care să fie al meu și numai al meu! Treaba voastră că vreți să dormiți înghesuiți, vă privește ce faceți în patul vostru, vreau și eu să fiu liber în patul meu, iar dacă îmi scapă, pot să fac și pipi că sunt mic! Și voi ați făcut când ați fost ca mine...
Să nu vă gâdiți să-mi luați pătuțuri din plastic, eu vreau cel mai scump și cel mai frumos dintre pătuțuri din lemn!
Nu-mi luați cel mai ieftin pătuț, că îmi spuneți mereu că sunt cea mai scumpă ființa din lume!
Vreau BabyNeeds Pătuț din lemn Jas Ursuleț 120x60 cm cu sertar Alb + Saltea 10 cm bebe!
Nu sunt pisălog, măi, oameni buni, știu eu să vă cresc să am părinți de treabă. Ei, da îmi place lemnul de pin că este rezistent și usor, vopselele sunt ecologice și nu mă îmbolnăvesc, în sertarul mare îmi ascundeți chiloțeii să nu îi vadă fetițele care vin pe la mine că sunt curioase de mici. Puneți-mi patul pe roți să-l mutați mai ușor prin casă, mai ales că acestea sunt cadou. Somiera reglabilă este ideală și reprezintă o economie. Pe măsură ce cresc, reglați și voi corespunzător pătuțul să nu-mi cumpărați în fiecare an câte unul. Fiindcă salteaua are ventilație să nu mă acuzați că miroase dubios în camera mea. Merit saltea din fibră de cocos și burete să cresc mare, voinic și sănătos. Am ochit pătuțul fiindcă are trei bețe detașabile și mai târziu mă voi juca eu cu voi de-a v-ați ascunselea! Voi mă șezați în pătuț la culcare, eu scot bețele și trag toate hăinuțele din sertar să vă fac de lucru, apoi mă ascund sub pătuț și tot așa!
3) Când țipă comandantul vostru să vă prezentați toți la ordin la orice oră din zi și din noapte!
4) Să-mi comandați toate produsele de care am nevoie din magazinul BabyNeeds.ro că ei știu cel mai bine ce-i trebuie unui copil să crească sănătos!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu