Propuneri colaborare

Propunerile de colaborare le puteți trimite pe adresa de e-mail:
elenalarisastan@yahoo.com.

luni, 5 martie 2018

Vitaldent, dragostea față de oameni și de zâmbete

Cabinetul stomatologic Vitaldent dispune de o echipă de profesioniști care manifestă multă dragoste față de oameni și de zâmbete.

Medicii de aici tratează cu empatie toate categoriile de potențiali pacienți desfășurând următoarele activități:
1. Educație sanitară. Pe site-ul clinicii există un set complet de sfaturi referitoare la: alimentele care distrug dinții, modul în care se periază dinții, explicarea tipurilor de servicii oferite la clinică în mod detaliat ca oamenii să nu rămână surprinși. De pildă specialiștii clinicii recomandă ca periajul să se facă 4 minute, două pentru arcada superioară și două pentru arcada inferioară.
2. Control stomatologic periodic. Vitaldent asigură controale sigure ale dentiției adulților și copiilor în mod responsabil și toate problemele sunt depistate și tratate la timp.
3.Asigurarea manoperelor care au scop estetic. Sunt oameni care au dinți perfecți, dar îi doresc mai albi și sunt paciente care iși doresc mărire buze
Echipa înțelege nevoia oamenilor de frumusețe și le-o oferă prin servicii de albire dentară, aplicarea de plăcuțe ceramice, operații faciale sau mărire buze. Dantura netratată la timp duce la lăsarea colțului buzelor sau a obrajilor, la aspectul îmbătrânit al feței și la acestă clinică se pot trata ambele probleme.
4. Tratarea cu ajutorul microscopului a afecțiunilor incipiente. opturarea canalului, tratarea cariilor se face microscopic, fiindcă dispozitivul mărește de 24 de ori imaginea și asigură precizia intervențiilor.
 5. Implanturi dentare pentru înlocuirea dinților lipsă ca pacienții să se poată hrăni, să zâmbească și să se simtă confortabil.
6. Extracții dentare molari minte, rezecții apicale.
7. Consilierea și încurajarea pacienților fricoși. La cerere în afara anesteziei locale se face și anestezie intravenoasă asistată.
Iată adjectivele care definesc dragostea față de oameni și de zâmbete a echipei de la Vitaldent:
-Promptitudine. Profesioniștii de aici sunt gata mereu să răspundă solicitărilor tuturor celor care au nevoie, se fac programări și se respectă programările.
-Profesionalism. Cei care lucrează aici sunt foarte pricepuți și fac ceea ce este mai bine pentru pacienți.Experiența se împletește cu pregătirea științifică.
-Dotarea. La această clinică se lucrează la microscop și există aparatură modernă la fel ca în unitățile internaționale de profil.
-Siguranța tratamentelor fără dureri. Intervențiile au loc precis și rapid, cu anestezie locală sau intravenoasă, cu aparatură modernă, deci fără durere.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu